top of page

TOPI

LIUTU

Kuka on Topi Liutu?

Olen sanavalmis syntyperäinen vantaalainen. Toimin Vantaan kaupunkitilalautakunnassa ja olen valtuuston varajäsen.

 

Olen asunut koko ikäni Vantaalla, lukuunottamatta muutamaa vuotta Tampereella opintojen parissa. Asuin käytännössä koko lapsuuteni Ruskeasannassa. Nykyisin asun Tikkurilassa. 

Lähdin ehdolle kunnallisvaaleihin, koska mielestäni Vantaa on loistava paikka elää ja asua. Aion jatkossakin asua täällä ja haluan olla mukana tekemässä kaupungista vielä toimivampaa ja parempaa paikkaa asua. Tavoitteeni on tuoda valtuustoon nuorta energiaa ja järkevää suoraa puhetta. Vaikeita asioita, kuten kaupungin taloutta uhkaavaa velkaantumista ei pidä vähätellä.

Liutu Topi KNL 08.jpg
Topi_Liutu_lentäjä.jpg

Koulutukseltani olen liikennelentäjä. Valmistuin reilu vuosi sitten, juuri ennen koronapandemiaa, Finnairin ja Patria pilot trainingin yhteiskoulutuksessa. Lisäksi olen opiskellut hallintotiedettä Tampereen yliopistossa. Ylioppilaaksi kirjoitin Tikkurilan lukiosta vuonna 2015.

Vapaa-ajalla viihdyn kamppailulajien parissa. Tällä hetkellä lajeina toimivat potkunyrkkeily ja brasilialainen jujutsu. Kesäisin moottoripyöräily haukkaa oman osansa vapaa-ajastani. 

-Topi

Ota minuun yhteyttä: liutu.topi(at)gmail.com

IMG_7469 (3).jpg

”Topi on päämäärätietoinen ja fiksu nuori kaveri, jolla on kuitenkin jalat maassa ja realistiset tavoitteet asioihin vaikuttamisessa." 

-Ben Zyskowicz, kansanedustaja

bottom of page